Het Inspect Belgium TEAM

Werken bij Inspect Belgium biedt enkele mooie voordelen bovenop de marktconforme verloning. We geloven sterk in wederzijds engagement om zo tot een lange en duurzame samenwerking te komen.

"Teamwork gives you the best opportunity to turn vision into reality"
John C. Maxwell

DE VOORDELEN

Ons bedrijf biedt inspecteurs een aantal belangrijke voordelen, die voornamelijk betrekking hebben op werkautonomie, automatisering en transparantie.

Zo streven wij ernaar om voor al onze medewerkers een evenwichtige en stimulerende werkervaring te garanderen.

Extralegale voordelen/Verzekeringen

Je hebt toegang tot een DKV-hospitalisatieverzekering en tot een dekking voor jouw dagelijkse beroepsactiviteiten, gecombineerd met pensioensparen.

Bedrijfswagen

Afhankelijk van jouw niveau en activiteiten worden je verschillende soorten voertuigen toegekend, inclusief tankkaart/laadpas. Ook hier is het het online systeem dat jouw type voertuig bepaalt. Deze voordelen beperken zich niet alleen tot professioneel gebruik, zowel het voertuig als de tankkaart/laadpas worden ook ter beschikking gesteld voor privégebruik, zonder aanvullende financiële bijdrage.

We brengen geen belettering aan op onze bedrijfsvoertuigen om discretie te bewaren voor vertrouwelijkheid en veiligheid, en om persoonlijk gebruik van de voertuigen buiten diensttijden mogelijk te maken. Onze marketingstrategie richt zich op andere kanalen dan voertuigmarkering.

Automatische beloningsaanpassing

Ons beloningssysteem houdt rekening met uw ervaring, bevoegdheden en de kwaliteit van uw werk. Het computersysteem evalueert en past uw salaris automatisch aan op basis van de ontwikkeling van uw carrière en garandeert dat elke medewerker een eerlijk salaris ontvangt op basis van zijn bijdrage aan het bedrijf.

Kwartaal kwaliteitsbonus

Wij willen ervoor zorgen dat onze inspectieactiviteiten altijd onpartijdig worden uitgevoerd, dat wil zeggen zonder vriendjespolitiek of externe beïnvloeding. Om dit te bereiken hebben we bij Inspect Belgium een ​​kwartaalbonussysteem opgezet. Dit systeem beloont onze inspecteurs wanneer zij kwalitatief hoogstaand werk leveren. Wij willen onze inspecteurs aanmoedigen zich volledig in te zetten voor het verbeteren van onze dienstverlening, omdat wij weten dat hun persoonlijke betrokkenheid cruciaal is voor het behoud van de kwaliteit van ons werk. Het is belangrijk op te merken dat dit bonussysteem niet gebaseerd is op financiële prikkels om de integriteit en onpartijdigheid van onze inspecties te garanderen, maar eerder op de erkenning van kwalitatief werk.

Kwalitatieve IT tools

We voorzien elke inspecteur van van kwalitatieve toestellen (Apple Inc.) zoals een smartphone, tablet en computer. Deze configuratie optimaliseert de naadloze gegevensuitwisseling tussen uw apparaten, waardoor uw taken worden vereenvoudigd, zelfs wanneer u onderweg bent.

Voortdurend opleidingsprogramma

Regelmatig heeft u bijscholingstrainingen samen met de technisch directeur. Deze sessies behandelen de nieuwe normen in onze sector en concrete scenario's die u zou kunnen tegenkomen tijdens uw missies in het veld.

Doorgroeimogelijkheden

Een horizontale ontwikkeling gebaseerd op uw vaardigheden stelt u in staat om de belangrijkste drijfveer van uw vooruitgang binnen ons bedrijf te worden. Parallel aan de groei van ons bedrijf en de uitbreiding van onze teams hebben we een structuur opgezet om onze inspecteurs dagelijks te ondersteunen. 

Dit resulteert in de opkomst van functies zoals regionale managers, instructeurs, trainingscoördinatoren en kwaliteitsinspecteurs voor degenen die aspireren en de benodigde vaardigheden aantonen. Deze vooruitgang, die we als verticale promotie beschouwen, verheft u binnen de hiërarchie van het bedrijf door u versterkte verantwoordelijkheden toe te kennen en ontgrendelt ook aanvullende beloning bovenop uw basissalaris.

Dynamisch team

Je evolueert binnen een dynamisch team op het terrein en toont de bereidheid om je collega's een handje te helpen tijdens grootschalige inspecties, waardoor je zorgt voor een efficiënte uitvoering van taken binnen de gestelde deadlines. Om jouw autonomie te bevorderen, krijg je bovendien de mogelijkheid om klanten te werven als je dat wenst, met name door het bijstaan ​​van bepaalde inspecteurs die met een hogere werkdruk te maken hebben.

Werk in eigen regio

Het doel is om je missies in eigen regio toe te wijzen om de reistijden zo veel mogelijk te beperken. Wanneer de werklocaties echter ver van jouw regio liggen, plannen wij de routes altijd zo dat jouw werkdag zo dicht mogelijk bij huis eindigt.

Flexibele uren

Om op deze aanpak te reageren, implementeert ons bedrijf een flexibel schema dat is ontworpen om zich aan te passen aan het persoonlijke leven van elke werknemer. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om jouw werktijden in te stellen op basis van jouw persoonlijke behoeften en verplichtingen, waarbij je rekening houdt met jouw rolverwachtingen en bedrijfsdoelstellingen. Door deze aanpak te volgen, biedt ons flexibele rooster je de flexibiliteit om te kiezen wanneer je jouw werkdag begint of eindigt, terwijl je de vrijheid hebt om werkdagen te selecteren die bij jouw voorkeuren passen, van maandag tot en met zaterdag. Deze flexibiliteit helpt je jouw professionele leven effectiever in evenwicht te brengen met jouw persoonlijke verplichtingen, terwijl je binnen ons team een ​​hoog prestatieniveau en een hoge bijdrage kunt blijven leveren.

Geniet van een ideale balans met ons 37-urige werkweek en 21 dagen jaarlijks verlof. Afhankelijk van bepaalde criteria kunt u ook profiteren van 9 extra verlofdagen of kiezen voor een dubbele vergoeding voor deze dagen, wat de bestaande voordelen zoals de driemaandelijkse kwaliteitsbonus en de automatische salarisaanpassing nog verder verhoogt.

Een unieke kans om uw carrière en privéleven perfect in harmonie te brengen, terwijl u profiteert van uitzonderlijke voordelen

Meerdere autonomieniveaus

We bieden verschillende opties aan op het gebied van werkautonomie:

Full-Planning: De planningsservice beheert afspraken en integreert deze in jouw planning door routes te plannen. Je bent enkel verantwoordelijk voor de inspectie en het schrijven van het bezoekrapport.

Semi-Autonoom: Je beheert minimaal twee dagen per week jouw agenda, inclusief het leggen van contact en het maken van afspraken. De rest van de week neemt de planningsafdeling deze taken over. De inzage en het opstellen van het bezoekverslag blijven jouw verantwoordelijkheid.

Full-Autonoom: Nadat je hebt aangetoond dat je je zelfstandig en met goedkeuring van jouw regiomanager kunt organiseren, kan je jouw werkdagen plannen.


Uw kwaliteitsbonus en het type voertuig dat aan u wordt toegewezen, worden aangepast aan uw niveau van werkautonomie.

Automatisering van ons systeem 

Ons besturingssysteem is gebaseerd op verregaande automatisering, waardoor een objectieve en uniforme aanpak gegarandeerd is. Elke werknemer profiteert van een eerlijke behandeling, in overeenstemming met deze oriëntatie. Om onberispelijk en kwaliteitsvol werk te garanderen, worden er bovendien wekelijkse rapporten naar elke medewerker gestuurd, waarin de voortgang van hun taken en hun voortgang binnen ons bedrijf wordt benadrukt.

Wat de salarissen, voertuigen en kwaliteitsbonussen betreft, worden al deze evaluaties door ons computersysteem uitgevoerd volgens de zorgvuldig gemeten criteria om ze te definiëren.

De interne dienst

Het team is momenteel volzet, maar aarzel niet om uw interesse te tonen als je ons team wilt vervoegen, we zijn voortdurend in ontwikkeling.

Als je aarzelt, kom dan later terug, misschien is er een nieuwe functie vrij.