Onze aanwervingsprocedure

1 - Zodra wij uw sollicitatie, motivatiebrief en cv hebben ontvangen, worden deze doorgestuurd naar de verantwoordelijken voor werving, die deze zorgvuldig zullen beoordelen. Als uw sollicitatie hun aandacht trekt, ontvangt u een e-mail waarin de opening van uw sollicitatiedossier wordt bevestigd en wordt u verzocht om binnen 10 dagen een reeks documenten in te dienen om uw wervingsdossier samen te stellen.

2 - Na ontvangst van de documenten zal Inspect Belgium contact met u opnemen en u uitnodigen voor twee gesprekken. Het eerste gesprek is bedoeld om uw technische kennis te beoordelen met de Technisch Directeur, terwijl het tweede gesprek met het HR-team bedoeld is om uw vaardigheden en ervaring te verkennen.

- Een laatste gesprek zal worden georganiseerd met de Operationeel Directeur van de regio waarvoor u heeft gesolliciteerd. Dit stelt u in staat om gedetailleerd kennis te maken met de werking van het bedrijf en vertrouwd te raken met onze bedrijfscultuur.

- Nadat deze stappen zijn voltooid, wordt uw volledige dossier voorgelegd aan de beoordelingscommissie, die haar beslissing over uw aanstelling zal nemen op basis van objectieve criteria. U ontvangt vervolgens een e-mail met de mededeling van de beslissing van de commissie.

- Als uw sollicitatie wordt goedgekeurd, neemt de Operationeel Directeur contact met u op om u een arbeidsovereenkomst aan te bieden.