De Eurotest MI 3102H BT is een professioneel en draagbaar multifunctioneel instrument, dat is ontworpen om metingen uit te voeren volgens de Europese norm EN 61557 evenals voor een groot aantal andere tests en metingen.

Dit kwaliteitsapparaat is het instrument dat door onze inspecteurs op het terrein wordt gebruikt. Als u deze tool bezit, kunt u vervolgens uw eigen metingen en tests uitvoeren vóór de komst van onze inspecteurs, om een niet-conforme keuring te voorkomen.

Bij Inspect Belgium wordt dit meetapparaat dagelijks gecontroleerd. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie is het essentieel dat dit apparaat regelmatig wordt gekalibreerd door een bevoegd persoon.

Vanwege de SMD-productie is het elektronische deel van deze Eurotest vrijwel onderhoudsvrij.

De werking ervan is eenvoudig en duidelijk. Het grote, verlichte scherm biedt duidelijke informatie over de belangrijkste resultaten en een groot aantal subresultaten, parameters en berichten.

Er is geen specialisatie vereist om dit instrument te gebruiken. Lees hiervoor aandachtig de handleiding.

De controlesonde, in dit pakket inbegrepen, zal uw leven vereenvoudigen. U kunt de tests activeren door op een eenvoudige testknop van de sonde te drukken.

Cette sonde est idéale pour vous aider à accélérer vos tests d'isolation, de continuité, de boucle et de différentiel sur les installations électriques.

Back